bonjour
Blijf op de hoogte en volg anne britt
16 December 2006 | Frankrijk, Châtel
Tjes Chatel 1
Na veel mailtjes en smsjes of ik nog wel leef, eindelijk een mail vanuit france over hier. En wat antwoorden op jullie interessante vragen, of ik nog niks gebroken heb, hoe het feesten is in chatel, of ik vaak in de kroeg ben, of er leuke jongens zijn. Gelukkig zijn er ook nog andere vragen of alles goed met me gaat, of ik het leuk heb, waar, hoe en met wie ik woon. Hier de antwoorden (smsen is best duur dus vandaar dat ik liever mail, maar dat geld niet voor jullie dus wel blijven smsen natuurlijk) Nee ik heb nog niks gebroken er ligt helaas nog niet genoeg sneeuw om te skiën of te boarden maar het eerste sneeuwballen gevecht is al wel geweest…..volgens de locals hier komt het eraan!!! Ja de kroegen weet ik wel te vinden heb ze allemaal al bezocht en aardig wat geproefd . Het stappe valt nog mee vanaf vandaag begint het seizoen pas en komen de eerste gasten dus daarvoor was het nog ni zo druk. We zijn laatst op maandag wezen stappe dolle boel het liep bij thuis komst een beetje uit de hand….We hebben een barman onder ons die veel shotjes kent en die denk dat iedereen er tegen kan om naast zijn gebruikelijke biertje of wijntje nog paar shotjes te atten waaronder (zijn woorden) een paar killers….. toen we thuis kwamen werd het al snel een bier gevecht en werden er een paar nat gespoten met de douche kop, een paar glazen, lampen en een deur gingen stuk daar zijn we nog steeds rouwig om…. Uiteindelijk moest de ambulance gebeld worden omdat dennis de barman een gat in zijn hoofd had dat gelijmd moest worden later viel het gelukkig mee!!!!Ik kan soms een beetje lomp en onbenullig zijn nou hier valt t echt ni op!!!!! Of we ervan geleerd hebben zullen we vanacht en morge nacht zien na een paar feestejes en onze eigen kick off party . Gelukkig doen we met het team ook andere dingen zoals spelletjes kolonisten, hints, annemaria koekkoek, verstoppertje en de handstand word ook weer een trend…… En ja er zijn genoeg leuke jongens maar gewoon als collega`s en huisgenoten waar ik ontzettend veel lol mee heb!!!!!Zoals jullie lezen vermaak ik me erg goed hier de eerste 2 weken bestond voornamelijk uit schoonmaken wat niemand echt leuk vond, maar tis gelukt alles is schoon en de gasten kunnen komen.Ik woon hier in een vrij groot app. Op de bovenste verdieping van het hotel met 10 personen, 3meiden 7 jongens. Het app bestaat uit 3balkons, huiskamer, keuken, wc, 2badkamers waaronder die van ons bestaat uit douche en bad waar ik nu al stuk of 8 x heb in gelegen en 4 slaapkamers. Een paar 100meter verder ligt een ander hotel van sunweb paranomic waar 7personen verblijven. het dorp is erg gezellig en de mensen zijn vriendelijk we hebben een paar winkels, bakkers, kleine supermarkten, bios, bolingbaan, drogist, een paar kroegen waarcvan de leuksten onze eigen apresski bar en schaatsb aan eeennnn 10min lopen zit een discotheek.oja tjaptjoyce janine komt miss de 22ste hier naar chatel echt super leuk hoop dat t door gaat!!!! en jullie zijn allemaal ook welkom he!!!!!!!! Vind ontzettend leuk dat jullie zoveel smsenen mailen wel blijven doen he!!!!! als het lukt voeg ik foto's toe
kuskus
kuskus
16 December 2006 - 17:30
Joyce:
Hey Lieverd!
Wat ontzettend leuk om al je verhalen te lezen!
Volgens mij heb je het prima naar je zin daar!!
Ik ben benieuwd hoe wild jullie feestjes worden als de gasten er allemaal zijn ;)
Wat leuk dat Janine langskomt zeg!Toevallig ook!!Gewoon de reunie nog eens over doen in France :D!
We faxen ;)!!
Dikke kus! -
17 December 2006 - 20:09
Nielsjuhh:
egt supergaaf wij zij allemaal in jaloezie wij hopen dat je het er erg naar je zin hebt
groetttttte aus hollandia
inge yvonne niels moniek en de hond (gabber) -
18 December 2006 - 17:43
Myca,jasha,daley,ik:
Hé snotaap, hartstikke leuk dat bericht van jou. Wij missen je allemaal best en zijn ook nog eens stinkend jaloers.
Zondag weer gewonnen van Erix en hebben niet meegedaan, had geen zin om helemaal naar Lichtevoorde te rijden. Chanine loopt weer eens op 4 benen, ging op iemand anders haar voet staan en klapte dubbel, na een middagje ziekenhuis was er niets gebroken en moet ze rusten. Maar dat is iets wat ze heel goed kan. Nou met ons gaat het heel goed en tot typs.
Kusjes van ons allemaal en een poot van Woody.
-xxxxxxxxxxxxxxxx- -
19 December 2006 - 01:28
Dewy :
hey meis vind het fijn te horen dat je het zo naar je zin hebt hopen dat er veel sneeuw valt en lekker jongens moet je versieren je weet nog wie je tegen komt haha maar denk goed aan jezelf en ben blij dat je het naar je zin hebt doe rustig aan gr dewy -
19 December 2006 - 16:36
Zussie:
hey brittje
hoe is het met jou? met mij niet zo goed ik heb weer is gehandbalt hihi ik ben een beetje verkeerd terecht gekomen en nu loop ik op krukken ik heb gelukkig niks gebroken heb je me mailtje nog gehad? nou ik hoor het wel van je
dikke kus nien -
24 December 2006 - 17:03
Taini:
Hey mattie!!alles goesz??Hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!!!ik heb je ook een mailtje gestuurd..daar staat veel meer in!! ;-) dikke kus -
26 December 2006 - 12:46
Niels:
eej britje een hele fijne kerst toegewenst tis hier heel groen ik hoop dat dat bij jou een boel sneeuw valt of er al ligt -
28 December 2006 - 16:26
Miranda (zus V Rick):
Hey Britt
Alles goed daar?
Ziet er allemaal gezellig uit.
Heel veel plezier daar en geniet er maar lekker van.
xxx Miranda -
29 December 2006 - 17:50
Cisje :
eeej lieve schat.. hoe zijn je kerstdagen daar geweest.. ben blij dat je het zo naar het zin hebt.. hier in rheden gaat alles okeej.. ik mis je al wel hoor vooral nu we bijna het nieuwe jaar in gaan kenne we niet meer samen zat worden.. haha nou ik drink er wel 1 extra op jou gna gna.. heeel veel plezier nog.. LY dikke kus van cisje -
08 Januari 2007 - 12:31
Bart En Rienke:
he Britt!
Alles goed??
Met ons wel, leuk om je verhaal te lezen!
Liefs Bart en Rienke:) -
08 Januari 2007 - 16:43
Brittje:
he nigt ik hoop dat je t daar leuk heb tussen die jongens maar ik hoop dAT je weer snel terug bent we missen je xx jaimy